Uten kategori

En ny start

Starter min tilstedeværelse i bloggsfæren på en dato som vil være lett å huske – rent siffermessig (01.12.12).

Meningen med bloggen min vil være å kommentere felt som interesserer meg faglig og i mine roller i yrkeslivet – og politisk. Hobbyer blir henvist til Facebook og Twitter.

I dag er jeg opptatt av Nord-Norge og nordområdene, noe jeg har vært hele livet. Som opprinnelig Vadsøværing bosatt i Tromsø (i to omganger, siste periode siden 1992), med aner fra Berlevåg, Sørreisa, Lofoten, Velfjord og Vanylven; har jeg i hele voksenlivet hatt en sterk nordnorsk identitet. Studietida i Bergen var på mange måter et mitt «utenlandsopphold».

Fra tidlig ungdom av har jeg vært interessert i infrastruktur som binder landsdelen sammen, samfunnsgeografi, arealplanlegging og by- og regionalutvikling. Mitt valg av utdannelse var litt avvikende fra disse interessene og hadde også et islett av ungdomopprør i seg, men yrkesmessig har jeg nå i 20 år jobbet med oppgaver innenfor disse feltene – i Nord-Norge.

Det vil jeg fortsette med.

Følg med og gi gjerne tilbakemeldinger. Mer info kommer etterhvert som jeg lærer meg verktøyet.

1 kommentar på “En ny start

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: