Uten kategori

Koronapass, min investering – og en unnskyldning

Korona-sertefikatet har en spesiell verdi for meg. Hittil har jeg investert 17 uker i det: Pfizer.

Jeg har tatt to for laget. Nå er det stopp. Jeg har respekt for de som ikke kan eller vil.

Med noen implikasjoner: Så unnskyld så mye alle venner og bekjente som jeg ikke har sett eller sagt hei til – på gate, butikk, buss eller café.

Kikkertsyn og øresus er bare et mildt lite utvalg. Tre sykehusinnleggelser. Som en konstant rundtur med gamle MS Ragnvald Jarl. Uten å kunne gå i land. Ukas høydepunkt har vært, om mulig, å komme seg ut av heimen for å møte en venn noen minutter på café, å sitte ved et bord uten å holde seg fast.

Det positive med alt dette er min økte kjærlighet til kjernefamilien, min hovedpillar i livet. Og verdien av gode venners vennskap føles sterkt.

Det kommer seg veldig. Jobb og gode greier. Si hei hvis du ser meg.

2 kommentarer på “Koronapass, min investering – og en unnskyldning

  1. Dana B Eidsness

    Hoping that you feel a bit better each day, Nils. Wish I could be in Tromsø to meet for coffee! COVID culture has kept friends apart for far too long, but I’m grateful we are still able to connect virtually. Here’s to 2022!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: